B2C

Voor hoeveel personen een loungeset

Als je een loungeset gaat kopen moet je veel beslissingen nemen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze voor hout of vlechtdraad of misschien toch aluminium.

Daarnaast heb je ook verschillende type loungesets zoals bijvoorbeeld stoel bank loungeset, een platform loungeset, een hoekbank of een loungeset met chaise longue gedeelte.

Een andere belangrijke beslissing is voor hoeveel personen de loungeset is. Daarmee gaan we je nu op weg helpen.

Loungeset voor 6 personen

Veel klassieke hoekbanken, maar ook platform loungesets bieden plaats voor 6 personen. Wel is de plaats in de hoek soms een wat minder comfortabele plaats, maar dit mag de pret niet drukken. Een loungeset voor 6 personen is ook de meest verkocht soort.

Loungeset voor 2 personen

Een loungeset voor 2 personen zie je veel op balkons of de kleinere tuinen. Vaak is dit een mooie loungebank of een luxe bistroset die aan de wensen voldoet om toch te kunnen relaxen in de zomer.

Loungeset voor 4 personen

Bij een loungeset voor 4 personen kom je snel uit bij een stoel-bank loungeset. Echter zijn er ook steeds vaker loungebanken van 4 personen dit is dan een mooie lange bank.

Tot slot algemene loungeset info

De loungeset is een type meubel dat is samengesteld uit een bank, twee fauteuils en een salontafel. De term “lounge” werd voor het eerst geregistreerd in 1883.

Er zijn veel soorten loungesets op de markt en je vindt ze van verschillende merken. Een voorbeeld van zo’n merk is de Ashley Furniture Company. Ze bieden verschillende soorten loungesets aan waar hun klanten uit kunnen kiezen.