B2C

Vakantiehuis kopen op de Utrechtse Heuvelrug?

In de natuur van Rhenen, dichtbij Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, worden luxe vakantiehuizen gebouwd voor verhuur of eigen gebruik. Aantrekkelijk rendement, mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten en voorzieningen, verhuur via De Thijmse Berg en een prachtige omgeving kenmerken de vakantiehuizen.

Een vakantiehuis kopen op de Utrechtse Heuvelrug? Ontdek de karakteristieke vakantiehuizen van Buytenplaets Rhenen en investeer in de toekomst.

Ontdek onze vakantiehuizen in de natuur

Vakantiehuis verhuren?

Een investering in een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug van Buytenplaets Rhenen is een slimme zet met aantrekkelijk rendement als doel. De Thijmse Berg biedt langdurige verhuurbemiddelingsovereenkomsten aan investeerders, en wat kun je dan verwachten?

Allereerst, een volledig geautomatiseerd boekingssysteem dat jou als eigenaar altijd inzicht geeft in de verhuurresultaten van je woning. Daarnaast is er een samenwerking met grote internationale touroperators om een breder publiek te bereiken.

Elke maand ontvang je een gedetailleerde afrekening met fiscale specificaties. Een juiste dynamic pricing strategie wordt toegepast, die zich aanpast aan de marktontwikkelingen en het luxe niveau van je Buytenverblijf.

Wat ons onderscheidt, is persoonlijke aandacht. Ons team staat zeven dagen per week voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Vakantiehuis voor eigen gebruik

Je kunt zelf ook van je investering genieten. Maak gebruik van de faciliteiten en voorzieningen van De Thijmse Berg, zoals het zwembad en de speeltuinen, voor een ontspannen vakantie. Een rendabele investering met de vrijheid om zelf te genieten op de Utrechtse Heuvelrug, dat zijn de vakantiehuizen van Buytenplaets Rhenen

Brochure downloadenAfspraak maken