B2C

Trendy en duurzame steigerhouten meubelen

Al enkele jaren zijn steigerhouten meubelen razend populair en deze populariteit blijft groeien. Dat is ook niet vreemd, want steigerhout is hét beste materiaal voor meubelen binnen en buiten. SteigermeubelsXL heeft de mooiste en beste kwaliteit steigermeubels, zowel online als in de winkel in Lommel.

Steigerhouten meubelen van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar steigerhouten meubelen van hoogwaardige kwaliteit, dan hoeft u niet verder te zoeken. SteigermeubelsXL, gevestigd in Lommel op de grens tussen Nederland en België, is dé plek waar u moet zijn.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats creëren wij dagelijks meubelen van steigerhout. Wij bieden ook maatwerk aan, zodat we kunnen voldoen aan speciale wensen op het gebied van afmetingen en indeling.

In ons assortiment:

  • Steigerhouten tuinmeubelen
  • Steigerhouten eettafels
  • Steigerhouten badkamermeubels
  • Steigerhouten bedden
  • Steigerhouten bar
  • Steigerhouten meubelen op maat

Bekijk complete assortiment

Waarom steigerhouten meubelen?

Steigerhouten meubelen zijn enorm populair vanwege hun unieke uitstraling. Geen enkel meubelstuk is hetzelfde. Het hout heeft een “geleefd” karakter met gebruikssporen die ervoor zorgen dat elk stuk hout zich onderscheidt van de rest. Naast de bijzondere uitstraling is steigerhout ook extreem duurzaam. Het wordt namelijk hergebruikt, waardoor het goed is voor het milieu.

Bij SteigermeubelsXL vindt u scherp geprijsde steigerhouten meubelen. Er zit altijd een steigerhouten meubel voor u tussen.

Bezoekadres:

Steigermeubelsxl B.V.
Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België