Webwinkels

SISÄLLÄ INTERIEUR & GIFTS

Mag ik ook jouw huis leuker maken?

Ken je Sisällä Interieur & Gifts al? De leukste Scandinavische conceptstore van het land! Wij hebben een gezellige winkel in Hoorn (NH) en bijbehorende webshop boordevol kleinmeubelen, woonaccessoires en cadeaus in Scandinavische stijl. Tule sisään – Kom binnen en ervaar de schoonheid van Scandinavisch wonen met een vleugje bohemian.

Wat is Conceptstore Sisällä?

Om met de naam te beginnen: Sisällä is Fins en betekent ‘binnen’ of ‘binnenshuis’. Ooit door mij bedacht tijdens mijn opleiding Interieuradvies en sindsdien altijd gebleven omdat het zowel verwijst naar wonen en interieur als naar de Scandinavische stijl en hygge sfeer waar ik zelf zo van hou en die je in de winkel en de webshop direct voelt.

Conceptstore Sisällä in Hoorn (NH) is er voor iedereen die op zoek is naar bijzondere woonaccessoires en cadeaus maar deze graag in een echte winkel bekijkt, waarbij je ook direct advies kunt krijgen over hoe je het woonaccessoire het beste kunt toepassen in jouw huis. Als aanvulling op onze winkel hebben wij natuurlijk ook deze prachtige webshop waardoor we je nu een nóg groter assortiment kunnen aanbieden, denk bijvoorbeeld aan meubelsvloerkleden en verlichting maar ook decoratie voor de babykamer.

Wat kan ik voor jou betekenen?

  • Ben je op zoek naar het allerleukste cadeautje voor een bijzonder persoon of een speciale gelegenheid?
  • Wil je met wat leuke woonaccessoires je huis – of dat van een ander – gezelliger maken of een andere sfeer geven?
  • Voelt je hal bij binnenkomst altijd zo kaal en weet je niet hoe je dat kunt oplossen?
  • Ben je aan het klussen en kun je wel wat advies over de indeling of inrichting gebruiken?

Sisällä kan jou bij al deze vragen helpen. Wat voor ons op nummer 1 staat is persoonlijke aandacht, tijd voor elke klant en vooral met jou meedenken. Mijn kracht ligt in het samendoen. Door het geven van tips en advies werken we samen naar jouw droominterieur toe. En op die manier leer je zelf ook hoe bepaalde keuzes tot stand komen, waar je in de toekomst weer gebruik van kunt maken bij aanpassingen in je interieur.

Mag ik ook jouw huis leuker maken?

Groetjes,
Sisällä – Anouk Janssen
Grote Noord 116, Hoorn (NH)