B2C

Mooiste camping met privé-sanitair van Drenthe

Drenthe, dé ultieme bestemming voor een onvergetelijke kampeerervaring met privé-sanitair. Te midden van de weelderige natuur van Drenthe biedt Landgoed ’t Wildryck drie typen kampeerplaatsen met privé-sanitair en is daarmee de beste camping met privé-sanitair van Drenthe. Je hebt zelfs de keuze om privé-sanitair met vloerverwarmin te huren!

De locatie van onze camping met privé-sanitair

Ons landgoed bevindt zich in het hart van de adembenemende Drentse natuur. Omringd door uitgestrekte bossen, glinsterende meren en rustieke velden is het de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van alledag en volledig op te gaan in de serene schoonheid van de omgeving. De frisse lucht en het gezang van de vogels maken van ’t Wildryck een paradijs voor natuurliefhebbers.

3 typen kampeerplaatsen met privé-sanitair

Voor kampeerders die op zoek zijn naar luxe en privacy, biedt Landgoed ’t Wildryck drie verschillende typen kampeerplaatsen met privé-sanitair.

De “Kampeerplaats met privé-sanitair” biedt rustige en sfeervolle plekken met privé-sanitair units, gelegen in het meest charmante laantje van het park.

Voor wie nog meer comfort wenst, zijn er de “Kampeerplaatsen met privé-sanitair en vloerverwarming”. Deze plaatsen zorgen ervoor dat zelfs koelere avonden warm en knus aanvoelen.

Meer ruimte? Dan hebben we nog de “Kampeerplaatsen met privé-sanitair en vloerverwarming XL”, waar ruimte en luxe samenkomen voor unieke ervaring.

Beleef een luxe vakantie op onze camping met privé-sanitair en ontdek Drenthe vanaf je eigen kampeerplaats. Dat is vakantie vieren op Landgoed ’t Wildryck.

Bekijk kampeerplaatsen met privé-sanitair

Leuke activiteiten op het park en in Drenthe

Terwijl je geniet van het comfort van je kampeerplaats, zijn er tal van activiteiten in de omgeving om je dagen te vullen. Drenthe staat bekend om zijn rijke cultuur en geschiedenis, met prachtige dorpen, hunebedden en musea om te verkennen.

Op het park is er genoeg te doen!

Voor de sportievelingen biedt Landgoed ’t Wildryck veel faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, sportveldjes en fiets-, skelter- en bolderkarverhuur. En voor de avontuurlijke zielen zijn er speciale mountainbikeroutes die je de mooiste plekjes van Drenthe laten zien.

Diverse horecagelegenheden

Na een dag vol activiteiten kun je heerlijk ontspannen en genieten van culinaire hoogstandjes in onze diverse horecagelegenheden. Van een knus eetcafé tot een smakelijke snackbar en zelfs een chique à-la-carterestaurant. En vergeet niet te ontspannen op ons beschutte terras, waar je kunt genieten van een verfrissend drankje terwijl je de prachtige omgeving in je opneemt.

Speciaal voor mountainbikers

Speciaal voor onze fietsliefhebbers bieden we een unieke service: de mogelijkheid om je fiets af te spuiten en schoon te maken na een modderige rit. Voor mountainbikers hebben we zelfs speciale units om te douchen en om te kleden, zodat je in alle comfort kunt herstellen na een dag op de paden. En sprekende van paden, Drenthe herbergt enkele van de beste mountainbikeroutes van Nederland. Denk aan het Nationaal Park Dwingelderveld, de Hondsrug en het Drents-Friese Wold, allemaal toegankelijk vanaf ons landgoed.

Zien we jou op onze camping met privé-sanitair in Drenthe? Gezellig!

Boek mijn vakantie in Drenthe