B2B

Laptop 17 inch

Een laptop is een draagbare computer die zowel op een stopcontact als op batterijvoeding kan worden gebruikt. Laptops zijn ontworpen om licht en dun te zijn, zodat ze gemakkelijk kunnen worden meegenomen.

De Grootte

De grootte van een laptop wordt gemeten in inches en varieert meestal van 11 tot 17 inch. Laptops met schermen kleiner dan 13 inch worden meestal beschouwd als tablets in plaats van laptops. De grootte van het scherm heeft ook invloed op het gewicht, waarbij grotere schermen meer wegen dan kleinere.

Laptops worden kleiner en krachtiger, maar er is nog steeds behoefte aan laptops met grotere schermen. 17-inch laptops zijn perfect voor contentmakers die willen multitasken en hun handen vrij willen hebben.

De 17 inch laptop is niet de meest draagbare optie, maar perfect voor contentmakers die werken aan videobewerking of grafisch ontwerp.

17 inch laptop voor meer schermruimte

De 17 inch laptop is een prima keuze voor mensen die op zoek zijn naar een laptop die meer schermruimte biedt. Ze zijn ook perfect voor mensen die de computer voor hun werk gebruiken en meerdere vensters tegelijk open moeten hebben.

Bij een laptop 17 inch gaat het niet alleen om formaat. Het gaat ook om kwaliteit en prestatie. Met een 17 inch laptop haal je een betere grafische kaart en snellere processor in huis, waardoor je probleemloos games kunt spelen of intensiever aan je computer kunt werken.