Webwinkels

Kleding kopen online bij Shein: goed idee?

Kleding kopen doen we allang niet meer alleen in de stad, want steeds vaker zoeken we ons heil online in een van de vele webwinkels. Online shoppen heeft vele voordelen, voor zowel de aanbieder als de consument. Je kan op je gemak vanuit huis je garderobe aanvullen zonder de deur uit te hoeven.

Winkels hebben daarnaast vaak online een aanzienlijk groter aanbod beschikbaar en als klant is het een stuk overzichtelijker en loop je niet zoals in een winkel snel dingen voorbij. De prijzen liggen vaak ook lager online en vooral bij grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Shein, is het mogelijk om goede kwaliteitskleding online aan te schaffen voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Shein is sterk vertegenwoordigd op sociale media

Shein is een Chinese webwinkel die vooral gefocust is op kleding en de afgelopen jaren het ene na het andere record verbroken heeft op het gebied van het aantal gebruikers. Dit komt natuurlijk door de aantrekkelijke prijzen, maar zeker ook door de goede kwaliteit. Het fijne, is dat je bij Shein een soort garantie hebt in de vorm van maar liefst 45 dagen bedenktijd, waarin je producten kosteloos kan retourneren.

Shein is te vinden op shein.com, maar is ook zeer sterk vertegenwoordigd op tal van sociale mediakanalen, zoals Instagram en YouTube. Voor slechts enkele euro’s vind je hier diverse kledingartikelen van T-shirts tot leuke zomerjurkjes. Ondanks dat het een Chinees bedrijf betreft, zijn bestellingen vaak al binnen twee weken thuisbezorgd.

Shein biedt tal van kortingen en aanbiedingen voor nieuwe en bestaande klanten

De prijzen bij Shein Nederland zijn zeer competitief en vaak zelfs goedkoper dan diverse concurrenten die dezelfde of vergelijkbare producten aanbieden. Voor nieuwe klanten heeft Shein bovendien wisselende acties lopen, waarmee je op je eerste aankoop nog meer korting kan scoren.

Daarnaast zijn er ook wisselende acties voor bestaande klanten met mooie kortingen en kun je ook gebruik maken van gratis verzending indien je voor een bepaald bedrag bestelt. Wanneer je zeker niks wil missen van al deze aanbiedingen dan is er de optie om je te abonneren op de dagelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent en direct je slag kan slaan zodra er acties online komen.