B2C

Investeren in vakantiewoning met vast rendement

Investeren in een vakantiewoning? Buytenplaets Rhenen bouwt op de Utrechtse Heuvelrug 31 unieke en moderne Buytenverblijven. Waarom het investeren in een vakantiewoning enorm slim is, en in het bijzonder bij Buytenplaets Rhenen?

  • Een unieke locatie, in het hart van Nederland;
  • Natuurrijk gelegen;
  • Traditioneel gebouwde woningen, kortom waardevast en een duurzame investering;
  • Aantrekkelijk rendement;
  • Eigen gebruik mogelijkheden;
  • Mogelijkheden voor een vast rendement bij verhuur.

Bekijk Buytenverblijven

Investeren in een vakantiewoning met aantrekkelijk rendement

Ben je op zoek naar een investering met een aantrekkelijk rendement en overweeg je te investeren in een vakantiewoning op Buytenplaets Rhenen? Dan is het goed om te weten dat de Thijmse Berg voor langere periode een verhuurbemiddelingsovereenkomst met je afsluit, zodat je zorgeloos kunt investeren en verhuren. Maar wat houdt dit precies in?

Een geautomatiseerd boekingssysteem met volledige inzichtelijkheid

Als eigenaar van een Buytenverblijf op Buytenplaets Rhenen krijg je toegang tot een volledig geautomatiseerd boekingssysteem. Hiermee heb je altijd inzicht in de verhuurresultaten van jouw woning. Dit systeem zorgt ervoor dat de verhuur van jouw Buytenverblijf soepel en zonder problemen verloopt.

Samenwerking met grote internationale touroperators

Een ander voordeel van het afsluiten van een verhuurbemiddelingsovereenkomst met de Thijmse Berg is de samenwerking met grote internationale touroperators. Hierdoor wordt jouw Buytenverblijf op een efficiƫnte manier onder de aandacht gebracht bij potentiƫle huurders over de hele wereld.

Maandelijkse afrekening met fiscale uitsplitsing

Als eigenaar van een Buytenverblijf ontvang je maandelijks een afrekening met een fiscale uitsplitsing. Dit zorgt voor transparantie en duidelijkheid over de inkomsten en kosten van jouw Buytenverblijf.

Juiste dynamic pricing strategie

Om ervoor te zorgen dat jouw Buytenverblijf op het juiste moment voor de juiste prijs wordt verhuurd, hanteert de Thijmse Berg een dynamic pricing strategie. Deze strategie is afgestemd op de ontwikkelingen in de markt en het luxeniveau van jouw Buytenverblijf, zodat je altijd een eerlijke prijs ontvangt voor de verhuur.

Persoonlijke aandacht en uitgebreide kennis van de omgeving

Het team van de Thijmse Berg staat zeven dagen per week voor je klaar en biedt persoonlijke aandacht. Door de jarenlange ervaring in de verhuurmarkt beschikt de Thijmse Berg over uitgebreide kennis van de veelzijdige omgeving van Buytenplaets Rhenen. Hierdoor kunnen zij jou en de huurders van jouw Buytenverblijf voorzien van waardevolle tips en adviezen.

Familiaire sfeer en betrouwbaarheid

Tot slot heerst er bij de Thijmse Berg een familiaire sfeer en betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in de verhuurmarkt en heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor investeerders en huurders.

Waarom biedt een investering in een vakantiewoning enorm veel kansen?

Een investering in een vakantiewoning biedt verschillende kansen voor beleggers. Hier zijn enkele redenen waarom:

  • Potentieel voor hoog rendement: Als je de vakantiewoning verhuurt wanneer je er niet zelf verblijft, kan je een aanzienlijk rendement behalen.
  • Persoonlijk gebruik: Een vakantiewoning biedt jou de mogelijkheid om er zelf van te genieten tijdens vakanties. Dit kan je geld besparen op verblijfskosten en je meer flexibiliteit geven.
  • Mogelijkheid tot waardevermeerdering: Als je jouw vakantiewoning goed onderhoudt en de huurinkomsten hoog blijven, kan de waarde van de woning stijgen. Als je op lange termijn belegt, kan dit betekenen dat je een waardevol bezit opbouwt.

VerkoopdocumentatieAfspraak maken