B2C

Investeer in een duurzame vakantiewoning

Ben jij op zoek naar een unieke vakantiewoning in het hart van Nederland? Met een ligging midden in de bossen, een hoog rendement én de mogelijkheid om jouw eigen vakantiewoning te verhuren is Buytenplaets Rhenen dé plek.

Bekijk vakantiewoningen

Investeren in vakantiewoning?

Door te investeren in een vakantiewoning bij Buytenplaets Rhenen geniet je niet alleen van een luxe vakantiewoning, maar ook van goede huurinkomsten.

Investeren in een vakantiewoning met hoog rendement

Steeds meer investeerders kiezen voor een investering in vastgoed, zoals een tweede huis of vakantiewoning. Bij Buytenplaets Rhenen is dit een mooie investeringskans met hoog rendement. Naast de goede huurinkomsten zijn er namelijk veel mogelijkheden voor eigen gebruik van jouw vakantiewoning.

Langere periodes verhuurbemiddelingsovereenkomst

Wanneer je wilt investeren met als doel aantrekkelijke rendementen, sluiten wij bij de Thijmse Berg (partner) graag een langere periode verhuurbemiddelingsovereenkomst met je af. Zo ben je verzekerd van goede huurinkomsten en hoef je je geen zorgen te maken over de verhuur van jouw vakantiewoning.

  • Een aantrekkelijk rendement
  • Een volledig geautomatiseerd boekingssysteem
  • Een samenwerking met (internationale) touroperators
  • Een dynamic pricing strategie
  • Een maandelijkse afrekening met fiscale uitsplitsing
  • Persoonlijke aandacht van ons team (24/7)

Volledig ingericht en luxe voorzieningen

De vakantiewoningen in Rhenen worden volledig ingericht aan je opgeleverd. Daarbij is aan alle details en luxe voorzieningen gedacht. De woningen worden traditioneel gebouwd, wat zorgt voor levensbestendigheid en duurzaamheid. Kortom, een investering waar je jarenlang van kunt genieten.

Jouw eigen kavel in de bossen van Rhenen

Bij Buytenplaets Rhenen wordt jouw eigen Buytenverblijf gebouwd op jouw eigen kavel in de bossen van Rhenen. Hierdoor kun je optimaal genieten van de rust en natuur om je heen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor eigen gebruik van jouw vakantiewoning.

Ja, ik wil investeren in een vakantiewoning