B2C

Ibiza inspiratiebron voor uniek merk Spiri

Ibiza is voor velen een inspiratie en al duizenden goede ideeën zijn begonnen op dit prachtige eiland dat onderdeel vormt van de Balearen. Zo ook het unieke merk Spiri. Dit merk is een merk dat unieke producten maakt op een eigentijdse en kunstzinnige manier met een stijl die past bij het eiland en tegelijkertijd ook aandacht geeft en symbool staat voor het spirituele gedeelte in de mens. Het Spiri logo is hier dan ook een mooie uiting van het zogeheten allesziende oog dat verder kijkt dan alleen de oppervlakte en dat echt de diepte in kijkt. Dit oog dat ook wel bekend staat als de zesde Chakra is een terugkomend aspect in vrijwel alle producten die te vinden zijn in de webshop op spiriibiza.com.

Spiri staat voor een manier van leven

Spiri Ibiza is niet zomaar een merk, maar een merk dat staat voor een manier van leven. Een manier van leven die inzoomt op de fantasie en de intuïtie van de mens. De producten in alle categorieën van de sokken to de sieraden en de kunst zijn geïnspireerd door mensen, de natuur en het universum en dat allemaal in een vrolijke stijl met veel zomerkleuren. Met een product van Spiri haal je echt iets unieks in huis waar je zeker de nodige complimenten over zal krijgen. De winkel van Spiri is de ideale plek om je garderobe of sieradencollectie aan te vullen, maar heeft ook tal van producten in het assortiment die erg leuk zijn om als cadeau te geven aan een familielid, partner of vriend(in).

Unieke sokken die aansluiten bij de laatste trends

De sokken van Spiri zijn eigenlijk wel het uithangbord van dit mooie merk en springen er ook echt uit. Tegenwoordig is het weer helemaal hip om sokken te dragen met felle verschillende kleuren. De sokken van Spiri springen in op deze trend. De sokken van Spiri zullen zeker opvallen en mogen gezien worden. De sokken zijn gebaseerd op handgetekende designs van de kunstenaar en hebben in de meeste gevallen ook een abstracte afbeelding van het allesziende oog afgebeeld. Hierdoor hebben de sokken niet alleen een vrolijk en aantrekkelijk design, maar dragen deze ook nog een bijzondere symboliek met zich mee. De bijpassende en tevens spirituele slogan van Spiriibiza.com is dan ook “awake the soul!”.