B2C

Gezellige en rustige 50 plus camping in Brabant

Kom en ontsnap aan de drukte bij Doeboerderij De Vergulde Hand. Wij zijn een fijne seniorencamping waar u echt helemaal tot rust kunt komen.

Een kleinschalige camping

De camping bestaat uit één kampeerveld met daarop 16 ruime kampeerplaatsen, waarvan twee voor campers zijn voorbestemt. Op het midden van het veld vindt u een watertappunt en een verhard looppad naar het sanitair gebouw. Het kampeerveld van gras is omgeven door bomen en bebossing, zo komt het natuurlijke gevoel nog beter binnen.

Actief tijdens uw verblijf

Onze camping is een fijne uitvalsbasis voor een vakantie in het zuiden van Nederland. Zo kunt u winkelen  in Nederlandse steden als Tilburg en Breda, maar ook naar Turnhout in België. Voor natuurlijke uitstapjes zit u goed in de directe omgeving van Doeboerderij De Vergulde Hand. Er zijn eindeloze keuzes tussen wandel- en fietsroutes en natuurparken in de omgeving.

Gezelligheid op de camping

Naast de rust tijdens uw verblijf is er ook ruimte om samen te komen. Op de camping is een jeu de boules baan waar u uw partner of medekampeerder kan uitdagen. Zijn er workshops door de week heen zoals smeden, houtbewerken en schilderen. En, hebben wij een buurthuis die op zondag ochtend open is. Hier kunt u koffie drinken, gezellig kletsen en kaartspellen spelen met andere campinggasten en buurtbewoners.

Komt u eens kamperen?

Krijgt u bij het lezen al zin in een vakantie bij ons in Brabant? Of wilt u graag meer lezen? Klik dan op onderstaande link en misschien zien wij u snel!