B2C

Dit is de leukste camping Ardennen met Zwembad

Met de kinderen op vakantie naar de Ardennen. Lekker spelen, leuke activiteiten doen, maar vooral volop plezier hebben. Als je op zoek bent naar een camping in de Ardennen, en met de kinderen op vakantie gaat, is een camping Ardennen met zwembad dé beste optie. Dat is Ardennen Camping Bertrix, een leuke familiecamping met een van de grootste openluchtzwembaden van de Ardennen. Kom je ook naar de Ardennen?

Camping Ardennen met mooie zwembaden

Het buitenzwembad op Ardennen Camping Bertrix is een van de grootste openluchtzwembaden in de Ardennen en heeft een oppervlakte van meer dan 300m². Het zwembad is verwarmd, zodat je ook kunt zwemmen als het iets kouder is. De maximale diepte van het zwembad is 1,38 meter. Terwijl de kinderen lekker aan het zwemmen zijn, kun je ontspannen op de comfortabele ligstoelen rondom het zwembad. Geniet van de zon op het zuidelijk gelegen terras en breng gerust een paar uur door in alle rust.

Ook een peuterbad aanwezig

Voor de kleine vakantiegangers hebben we een peuterbad dat gescheiden is van het grote zwembad. Het peuterbad heeft een diepte die varieert van 20 cm tot maximaal 40 cm. De kinderen zullen dol zijn op de paddenstoel met waterval en de glijbaan die voor heel veel waterpret zorgen. Ook bij het peuterbad zijn ligstoelen te vinden, zodat je ontspannen kunt genieten terwijl de kleintjes zich vermaken. Zwemmen en ontspannen aan het zwembad was nog nooit zo heerlijk voor jong en oud!

Welk verblijf kies jij?

Kom je ook gezellig vakantie vieren in de Ardennen? Wij zien u graag op onze camping Ardennen met Zwembad. Je favoriete verblijf zit er ongetwijfeld bij, want je hebt de keuze uit kampeerplaatsen, chalets, houten hutten, glampingtenten en huurtenten

Boek direct een vakantie