B2C

De mooiste vakantieparken met zwembad in Frankrijk

Waterplezier beleeft u op een vakantiepark Frankrijk met zwembad. Van waterspeeltuinen tot een wildwaterbaan en van prachtige buitenzwembaden tot glijbanen voor heel veel waterpret; de vakantieparken in Frankrijk van BestCamp hebben het!

Ontdek de prachtige vakantieparken in Frankrijk met geweldige zwembaden en waterpret!

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie in Frankrijk? BestCamp biedt een uitgebreide selectie aan vakantieparken in Frankrijk die allemaal een fantastisch zwembad hebben. Met opwindende waterglijbanen wordt zwemmen in deze zwembaden een avontuur op zich! Bovendien worden er allerlei leuke wateractiviteiten georganiseerd, zodat je vakantie vol plezier en gezondheid zit.

Bekijk vakantieparken met zwembad

Waterpret in de Zwembaden

Bij BestCamp vakantieparken in Frankrijk vind je zwembaden die bruisen van plezier. Of je nu van aquagym houdt of je vaardigheden wilt verbeteren met waterpololessen, er is voor elk wat wils. Geniet van de verfrissende wateren terwijl je nieuwe vrienden maakt en je conditie op peil houdt. Zo wordt je vakantie niet alleen leuk, maar ook gezond!

Vakantieparken met zwembad in Noord-Frankrijk

Plan je een vakantie met het gezin in Noord-Frankrijk? Ontdek onze kindvriendelijke vakantieparken met zwembaden:

 • Camping Château des Marais
 • Camping Paris Maisons-Laffitte
 • Camping Deux Fontaines
 • Camping Les Alicourts
 • Camping Le Ranolien
 • Camping Côte de Nacre

Ontdek Midden-Frankrijk

Midden-Frankrijk herbergt de meeste vakantieparken van BestCamp. Van Nouvelle-Aquitaine tot Auvergne-Rhône-Alpes, je vindt in elke geliefde regio een prachtig en kindvriendelijk vakantiepark met zwembad. In totaal zijn er maar liefst 15 vakantieparken met zwembaden in Midden-Frankrijk.

Geniet in Zuid-Frankrijk

In Zuid-Frankrijk biedt BestCamp maar liefst 10 vakantieparken aan. Vele parken hebben zelfs meerdere zwembaden en glijbanen, perfect voor eindeloos plezier in het water. Of je nu de voorkeur geeft aan de bergen of de kust, het aanbod in Zuid-Frankrijk zal je zeker bekoren.

Vakantie aan de Kust

Hoewel zwembaden geweldig zijn, is er iets bijzonders aan zwemmen in de zee of oceaan. Sommige van onze vakantieparken liggen gunstig aan de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Met een Aquapark op het terrein kun je niet alleen zwemmen, maar ook genieten van zon, zee en strand. Van beachvolleybal tot vliegeren, er is van alles te doen op het strand. Vergeet ook niet de zandkastelen te verkennen!

Topbestemmingen in Frankrijk

Wanneer je denkt aan Frankrijk, komen enkele topbestemmingen ongetwijfeld naar voren:

 • Middellandse Zee
 • Zuid-Frankrijk
 • Bretagne
 • Côte d’Azur
 • Provence

Kies je favoriete vakantiepark en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie vol plezier, ontspanning en avontuur in het prachtige Frankrijk!

Vakantie in Frankrijk boeken