B2C

De mooiste natuurcamping van Groningen

Op zoek naar een natuurcamping in Groningen waar je in alle rust kunt genieten van de prachtige natuur? Dan is Camping Hof van Kolham de perfecte bestemming voor jou. Gelegen in het noorden van Nederland, biedt de charmante natuurcamping een oase van rust midden in de schitterende natuur van Groningen.

De ligging van onze natuurcamping

De ligging van Camping Hof van Kolham is werkelijk uniek. Met Natuurgebied ’t Roegwold als letterlijke achtertuin, sta je direct aan de poort van dit adembenemende natuurgebied. Vanaf de camping zijn er talloze wandel- en fietsroutes die je meenemen door de mooiste plekjes van ’t Roegwold.

25 kampeerplaatsen

Op Camping Hof van Kolham vind je 25 ruime kampeerplaatsen en één trekkerscaravan. Hier is kamperen met je eigen kampeermiddel meer dan welkom, of je nu met een caravan, camper of tent komt. Zelfs honden zijn hier welkom, waardoor je jouw trouwe viervoeter kunt meenemen op vakantie naar Groningen.

Welke plek kies jij?

Of je nu kiest voor een kampeerplaats met stroomvoorziening of juist voor een plek zonder stroom om echt één te worden met de natuur, de keuze is aan jou. De rust en de natuur staan hier altijd centraal, waardoor je in alle rust kunt genieten van je vakantie.

Kies mijn favoriete plek

In de zomermaanden naar Groningen?

In de zomermaanden komt de camping helemaal tot leven. De sfeer is bijzonder prettig, medekampeerders zijn vriendelijk, en er heerst een gevoel van saamhorigheid. Het is de ideale gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen te delen of gewoon te genieten van de rust en privacy op je eigen kampeerplek.

Leuke outdooractiviteiten

Voor de avontuurlijke kampeerders biedt Camping Hof van Kolham verschillende outdooractiviteiten aan, zoals boogschieten, kanovaren en vlotten bouwen. Samen met Ecomotion, onderdeel van de camping, worden er leuke outdoor- en groepsactiviteiten in Groningen georganiseerd.

Ontdek de prachtige omgeving

De omgeving van Kolham biedt ook natuurliefhebbers veel te ontdekken, met prachtige natuurgebieden in de buurt. ’t Roegwold is een opmerkelijke plek met moeras, rietvelden, bossen en graslanden. Diverse wandel- en fietsroutes nemen je mee op een verkenningstocht door dit gebied, waar je talloze vogelsoorten kunt spotten, waaronder de zeearend, roerdomp en blauwborst.

Kom je ook naar onze camping in Groningen?

Kortom, als je op zoek bent naar een natuurcamping in Groningen waar rust, natuur, en avontuur samenkomen, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Camping Hof van Kolham. Dick & Agnes de Boer verwelkomen je graag voor een onvergetelijke vakantie te midden van de prachtige natuur van Groningen. Tot snel!

Vakantie Groningen boeken