B2C

De leukste camping in Friesland aan het water

Vakantie in Friesland? Dat doe je bij Vakantiepark Lemmer. Deze camping aan het water heeft een perfecte ligging voor een actieve vakantie in Friesland. Kom jij eens langs?

Kamperen aan het water

Stel het je even voor: een heerlijke ruime kampeerplaats met gras, een eigen watertappunt, gratis WiFi, tot wel 16 ampère stroom en ook nog eens aan het water. Dat is vakantiepark Lemmer. Alle ingrediënten voor een fijne vakantie aan het IJsselmeer zijn er, of je nu houdt van relaxen of een actieve vakantie. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tent, caravan en vouwwagens

Ook speciale camperplaatsen

Vakantiepark Lemmer heeft voor campers speciale plekken. Deze plekken zijn verhard en verder voorzien van dezelfde kenmerken als de standaard kampeerplaatsen. De kampeerplaatsen liggen aan de Zeedijk, deze doen dus niet onder aan de kampeerplaatsen.

Geniet van het IJsselmeer en omgeving

Met de uitstekende ligging van ons vakantiepark bij het IJsselmeer. Zijn er al gauw veel activiteiten die je kunt ondernemen. Ga bijvoorbeeld fietsen over de dijk langs het IJsselmeer. Of, trek het dorp Lemmer in en bezoek de jachthaven. Er zit in de buurt ook een zeilschool, hier kunnen je kinderen bijvoorbeeld een week van het verblijf leren varen. Behalve water biedt Friesland ook leuke dorpen en steden. Joure, Sneek en Heerenveen zijn leuke uitstapjes om een dag(deel) op uit te trekken. Onze gouden tip? Lemmer Beach voor het echte strandgevoel

Gezellig terrassen of dineren bij Lemmer

Ons eigen eetcafé op ons vakantiepark is de perfecte plek om in de middag of avond een hapje te eten tijdens jouw vakantie. Neem plaats op het terras of binnen in het eetcafé. Vanaf 2024 is ons restaurant af, kom jij eens langs?

Direct een vakantie boeken

Zie je een vakantie in Lemmer al helemaal voor je? Lekker genieten op een kampeer- of camperplaats? Boek dan snel je vakantie via de website van Vakantiepark Lemmer.