B2C

Dé hovenier van Brabant: Van Amelsfoort

Hoe staat uw tuin er bij voor het nieuwe jaar? Het is aftellen tot het voorjaar begint, en daarom is het fijn wanneer uw tuin er goed bij staat. Misschien bent u wel toe aan een volledige renovatie van uw tuin. Of, is een dag onderhoud van onze hoveniers voldoende?

Een nieuwe tuin, die volledig bij u past

“Elke tuin is uniek”. Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf gevestigd in Goirle, nabij Tilburg. Al jarenlang voorzien wij onze klanten van op maat gemaakte tuinontwerpen, professionele tuinaanleg en zorgvuldig tuinonderhoud.

Omdat geen enkele tuin hetzelfde is, denken wij graag met u mee. Uw wensen en de natuur zijn hierbij onze leidraad. Door een perfecte balans te vinden, creëren wij de tuin van uw dromen. Hoveniersbedrijf van Amelsfoort is gespecialiseerd in het ontwerpen van tuinen waarin u zich helemaal thuisvoelt.

Een energetische tuin voor u

Een energetische tuin is een tuinontwerp en -inrichting die zich richt op het bevorderen van een positieve en evenwichtige energiestroom. In een energetische tuin worden elementen uit de Feng Shui en andere energetische principes toegepast om een harmonieuze omgeving te creëren. Deze tuinen zijn ontworpen met aandacht voor de invloed van energie op het welzijn van mensen.

De indeling van de tuin, de keuze van planten, kleuren en materialen worden zorgvuldig gekozen om een positieve energetische balans te bevorderen. Zo kunnen bijvoorbeeld waterpartijen, stenen, beplanting en andere elementen worden gebruikt om de chi (levensenergie) in de tuin te optimaliseren. Het doel van een energetische tuin is om een rustgevende, inspirerende en gezonde leefomgeving te creëren waarin mensen zich in balans voelen.

Onderhoud voor uw tuin

Niet iedereen heeft groene vingers of wil zijn spaarzame vrije tijd aan tuinonderhoud besteden. Wij nemen u graag die zorg uit handen of helpen u met advies. Bij het tuinonderhoud waaraan u kunt denken is als volgt:

  • Snoeien van de beplanting
  • het verwijderen van onkruid
  • het toepassen van bemesting in voor -en najaar
  • het geven van een bemestingsadvies
  • het bestrijden van beplantingsziekten
  • het plaatsen van bloembollen
  • het spitten in zijn algemeen
  • het ijsvrij houden van paden
  • het verwijderen van tuinafval uit goten

Laten we kennismaken

Bent u benieuwd naar de opties? Informeer bij ons voor een adviesgesprek of vrijblijvende offerte via: https://www.hoveniervanamelsfoort.nl/contact