B2C

Camping Padjelanta: Een prachtige camping in Drentee

Ben je op zoek naar een camping in Drenthe? Camping Padjelanta is misschien wel helemaal jouw ding! Deze camping kent een gezellige sfeer, prachtige natuur en dat allemaal met een Scandinavische twist. Dat klinkt toch leuk?

Hoe verblijf jij bij onze camping?

Of je nu lekker in je eigen kampeermiddel wilt verblijven of juist een accommodatie wilt huren. Bij onze camping kan het allemaal. De kampeer- en camperplaatsen zijn ruim opgezet en beschikken over 6 ampère stroom en een watertappunt. Op de kampeerplaatsen zijn caravans, vouwwagens en tenten welkom. Vrijwel alle kampeerplaatsen zijn van elkaar gescheiden door groene bossingels, waardoor je veel privacy hebt.

Als je liever een accommodatie huurt kun je ook goed bij ons terecht. Wij hebben 4 type accommodaties voor 2 tot 6 personen. Ben je op doorreis? Onze trekkerstent voor 2 personen is ideaal voor een nachtje! Ben je op pad met het gezin of vrienden? De safaritent of stacaravans zijn een fijne uitvalsbasis voor je vakantie in Drenthe.

Wat is er te doen in de omgeving van Camping Padjelanta?

Tijdens je vakantie in Drenthe hoef jij je absoluut niet te vervelen. Drenthe staat natuurlijk bekend om haar natuur. Er zijn veel natuurparken zoals de Drents-Friese Wold en Nationaal Park Dwingelderveld waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Voor gezinnen zijn er ook diverse binnen- en buiten zwembaden. Verder zijn steden zoals Assen en Heerenveen ook niet al te ver per auto. In deze steden kan je heerlijk shoppen en terrassen.

Wat zijn de voorzieningen op Camping Padjelanta?

Verblijven op de camping is natuurlijk extra leuk als er fijne faciliteiten zijn. Maar welke faciliteiten zijn er eigenlijk?

  • Animatie (in het hoogseizoen)
  • Excursies naar Giethoorn, de natuur en nog meer
  • Buitenspeeltuinen voor de kinderen
  • Sanitaire voorzieningen (af)wassen, douches en toilets)
  • Fietsverhuur
  • Nog veel meer

Zien we jou snel?

Wij kunnen niet wachten om je eens te ontvangen op onze camping! Kom jij snel eens langs? Reserveer snel je plaats en tot gauw!

Website Padjelanta