B2B

Bestaan ​​er verschillende soorten hondenmanden.

Er zijn veel verschillende soorten hondenmanden (happysnoots hondenmand)verkrijgbaar. Hondenbezitters gebruiken bijvoorbeeld orthopedische hondenkussens die helpen de gewrichten van hun hond gezond te houden. Het toevoegen van een orthopedisch hondenkussen aan de slaapgewoonte van uw huisdier vermindert elke dag pijn. Het helpt ook om oude honden comfortabel te houden, omdat ze vaak extra ondersteuning nodig hebben.

Het bed van uw huisdier heeft een afneembare hoes die vaak gewassen kan worden. Het komt omdat honden veel verharen of rommelig worden tijdens het wandelen. Bovendien is een intact bed altijd leuk voor eigenaren van gezelschapsdieren, omdat het vers gewassen haar of synthetische vezels zijn. Verschillende materialen en temperaturen verzegelen de verwijderbare platen. Sommige kunnen worden gewassen tot 30 graden , terwijl andere in de machine kunnen worden gedroogd. Er zijn tal van waterbestendige hondenbedden op de markt. Door deze te gebruiken is hygiëne een topprioriteit voor uw hond.

Veel hondenbedden zijn er in veel verschillende materialen; van leer tot hout, van kunststof tot mand. Zorg ervoor dat u een bed koopt met een kussen inbegrepen, aangezien velen er al een in het ontwerp hebben geïntegreerd. Uw hondenkussen past in uw mand; het moet comfortabel zijn voor uw hond. Let goed op de materialen die op het hondenkussen zijn gebruikt.

De voordelen van de wetenschap staan ​​erop dat uw hond op een beste bed slaapt.
Een hond slaapt waarschijnlijk in je bed. Overweeg in het belang van hun welzijn om uw bed te vervangen door een hondenkussen, hondenmand of andere hondenmandvervanger. Grote kans dat je al ja hebt gezegd tegen deze suggestie. Hondenbezitters die hun hond in bed laten slapen, hebben 3,4 keer meer kans om ’s nachts wakker te worden. Dit komt omdat uit onderzoek blijkt dat honden hun baasjes 4,3 keer meer kans geven om wakker te worden. Bovendien, wat gebeurt er nog meer terwijl honden slapen?

Uw hond is 20% van de tijd dat hij slaapt wakker.

Als een hond gaat liggen terwijl hij in een bed slaapt, verandert de beweging die hij maakt tijdens de slaap vaak.
Minder slaap betekent dat je vaker wakker wordt.
Een gewoon hondenbed zal uw slaap niet zoveel verbeteren als een kwaliteits hondenbed.

Niet alleen moet hun mand, kussen of bed zorgen voor een goede nachtrust. Er moeten ook andere factoren worden overwogen bij het kiezen van de juiste mand, kussen of bed voor uw hond. Het gewicht van uw hond moet gelijkmatig over zijn lichaam worden verdeeld, zodat hij tijdens het slapen geen rugproblemen krijgt. Als uw hond gewrichtspijn heeft, overweeg dan. Uw hond heeft een orthopedisch hondenbed nodig om ’s nachts comfortabel te blijven. Te warme of te koude nachten kunnen ervoor zorgen dat hij geen gezonde rust krijgt.